Korona (COVID- 19) ajan check-list

Tervetuloa asioimaan Pizza Hut-ravintolaan.

Olemme auki, vaikka rajoitetulla kapasiteetilla. Olet meille tervetullut nauttimaan turvallisesti, jo yli 40-vuotta sitten kehitetystä konseptistamme, sillä pidämme huolta siitä, että ravintoloissamme vallitsee korkea hygienia taso. Meillä on aina tarjolla käsidesiä ja työntekijämme käyttävät kasvomaskeja työskennellessään ravintoloissamme. Safest. – sitä haluamme olla kanssanne.

Tässä muutamia käytännön asioita ns. check – listaksi asioidessamme herkkujemme parissa:

– Kunnioitamme toinen toisiamme. Ethän tule flunssa-oireisena tai sairaana ravintolaamme. Henkilökuntammekin jää kotiin näissä tilanteissa. Terveenä toivomme teidän tulevan useastikin vierailulle, tapaamaan ystäviä ja terveenä työskentelevää henkilökuntaamme. 

– Käytäthän maskia ravintoloissamme, suojaat itsesi ja muut asiakkaamme sekä henkilökuntamme on entistä turvallisempaa työskennellä juuri sinua varten. Voimme yhdessä jatkossakin turvallisesti hymyillä, tänä aikana maskiemme takaa. 

– Pese kädet saapuessasi ja poistuessasi ravintolasta. Käytäthän lisäksi käsidesiä tarpeen mukaan. Mielummin useammin kuin vähemmin. Tässäkin asiassa, kuten pizzoissamme, runsaus on valttia.

– Pidä riittävät turvavälit ( 1,5 – 2 metriä) muihin asiakkaisiin jonottaessasi sisään tai lounas aikana noutopöydästä ruokaa noutaessasi. Pieni hetki ennen makunautintoa virittää makuhermosi oikeaan tilaan ennen ensi – tai santsi-puraisua. Mainiota, eikö totta?

– Vaikka pizza on parasta sormin syöden, suosittelemme tällä hetkellä käyttämään ruokailuvälineitä hygienian parantamiseksi. 

– Henkilökuntamme pitää palautteesta, kerro toki meille, jos jokin asia askarruttaa asioidessasi tai jokin asia ei ole niin kuin sen mielestäsi pitäisi olla. Turvallisuus ja hygienia on meille kunnia-asia. Se on se Safest. 

– Yhdessä ja vastuullisesti me selätämme tämän tällä hetkellä koko maailmaa vaivaavan ei niin toivotun vieraan sekä turvaamme oman terveytemme. Toivomme erinomaisia makunautintoja ravintoloissamme. Niin ja maskeja voi käyttää myös ravintolan ulkopuolella, vaikkapa matkalla noutaessasi tuotteitamme kotiisi tai työpaikallesi. Ollaan silleen Safest.

Rakkaudesta pizzaan ja asiakkaisiimme,
Pizza Hut henkilökunta