Tarina

Kekseliäät veljekset perustivat Pizza Hutin yli 60 vuotta sitten

Pizza Hut on maailman suurin ja mukavin pizzatalo ❤️🍕😋 tarjoamme ravintolatason Pan Pizzat jotka ovat tosi, tosi, toOOOsi hyviä. Meiltä saat sen ainoan oikean ja alkuperäisen pannupizzan lisäksi myös aidon Cheesy Crustin, eli pizzan jossa mozzarellajuustoreunaisen , pizzapohja jossa mozzarellajuustotäytteinenreuna. Tarjolla myös ohutpohjaiset Italian sekä Italian Gluten-Free pizzat runsailla täytteillä. Pizza Hut on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä jonka tempaukset kuten pizzalähetykset raketilla avaruuteen sekä populäärikulttuurin saralla ovat vertaansa vailla. Hutteja on maailman kaikissa maanosissa jopa 110 maassa ja yhteensä vuonna 2019 laskettuna yli 18800 ravintolayksikköä. Suomessa Pizza Hut on toiminut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1987. Alkuperäinen Pizza Hut Citykäytävä sijaitsee Helsingissä joka on palvellut ja palvelee edelleen samoilla sijoillaan kohta 33 vuotta. Uudet pizza-innovaatiot sekä vanhat alkuperäiset tutut Spicy Hot One, Vegetarian, Seafood, Supreme ja Super Supreme sekä aina suostuin, kaunein ja paras Pepperoni ja muut suosikit saatavilla runsailla täytteillä ja kuumana suoraan pannusta tarjoiltuna joko paikanpäällä herkuteltuna tai mukaan vietynä.

Pizza Hutin ja Pan Pizzan tarina alkoi Wichitassa, Yhdysvalloissa vuonna 1958, kun veljekset Frank ja Dan Carney päättivät yhdistää amerikkalaisen piiraan ja italialaisen pizzan. Veljesten äiti lainasi 600 dollaria aiemmin baarina toimineen kiinteistön muuttamiseksi ravintolaksi.

Ravintolan nimi syntyi puolivahingossa. Siihen piti saada sana ”pizza”, ja koska ravintolan rakennus muistutti mökkiä ja nimikyltissä oli tilaa vain kahdeksalle kirjaimelle, syntyi ”Pizza Hut”.

Amerikkalaiset rakastuivat Pizza Hutiin heti. Kymmenessä vuodessa ravintoloita oli jo 300, ja vuonna 1970 ketju laajeni kansainvälisille markkinoille. Nykyään Pizza Hut on maailman suurin pizzatalo, johon kuuluu yli 18 800 yksikköä yli 110 maassa.

Suomen ensimmäinen Pizza Hut avattiin toukokuun 15 päivänä vuonna 1987 Helsingin Citykäytävään ja on toiminut samalla paikalla yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta. Suomessa Pizza Hut -ravintoloita on Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla sekä Lempäälässä ja Tampereen Tesomalla vuoden 2019 päätteeksi yhteensä 16 kpl.

Pizza Hut -brändin maailman oikeudet suurin ravintola-alan yritys Yum! Brands, Inc., jolla on yli 40 000 ravintolaa maailmanlaajuisesti.

Pizza Hutin lisäksi yhtiön muita maailmanlaajuisesti johtavia ravintola-alan brändejä ovat m.m. Kentucky Fried Chicken KFC sekä Taco Bell.

Yhteystiedot

Katso ravintoloiden yhteystiedot ja aukioloajat

TOIMISTO

Askur Oy / Pizza Hut
Mannerheimintie 20b, 6.krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE

PL 151
00100 Helsinki

LASKUTUSTIEDOT

Askur Oy vastaanottaa osto-laskut verkkolaskuina. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, ovat myös paperilaskut mahdollisia.

Verkkolaskutusosoite
OVT-tunnus:
Askur Oy
003720342286

Operaattori: OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874

PAPERILASKUT

Askur Oy
PL 22442
00063 LASKUNET

HUOM! Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, pitää tämä laskutusosoite olla mainittuna myös itse laskussa.

Rekry

Hae nyt rekry@pizzahut.fi

Etsimme joukkoomme reippaita koko- ja osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä. Hae heti lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla rekry(a)pizzahut.fi tai voit myös ottaa yhteyttä suoraan ravintolaan tai alue-päällikköön.

Ajankohtaiset haut löydät pizzahut.fi/rekry ja ravintolat ja yhteystiedot.